Good Old Times

Tattoo, Laser & Beauty

Over ons....

 

Hoe is Good Old Times ontstaan:
Good Old Times is ontstaan door de liefde voor het vak en de liefde voor elkaar. Wij zijn van mening dat de combinatie van tattoo, laserbehandelingen & beauty een mooie start is om zo onze toekomst op te bouwen. Zo hebben we gekozen voor de naam omdat we beide dol zijn op de goede oude tijden van vroeger en zo ook in die stijl onze zaak willen oprichten. Tevens zijn wij zeer gastvrij en spontaan aangelegd waardoor iedere klant bij ons het gevoel heeft welkom te zijn 

 

Wie zijn wij:

Rocky is een ervaren tatoeëerder. Vanaf jonge leeftijd heeft hij al een potlood in zijn hand gehad. Zo heeft hij zijn talenten in de tattoo wereld kunnen ontplooien. Het tatoeëren lag tevens in de familiare kring en vriendenkring, waardoor hij in de tattoo wereld is kunnen groeien. Van complete cover-ups van oude tattoo's & littekens tot prachtige portretten.

 

 

Wendy is een aantal jaar geleden begonnen met een opleiding tot nagelstyliste. Dit heeft zij middels het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten uitgebreid tot manicure, beauty & laserbehandelingen voor het verwijderen van tattoos en huidverjongingskuren.

 

 

 

 

Tot ziens in onze studio!