Good Old Times

Tattoo, Laser & Beauty

Laserbehandelingen....

 

Welke laserbehandelingen geven wij...--->

Tatoeages / permanente make-up kunnen volledig en zonder littekens verwijderd worden. Ook is het mogelijk om een bestaande tattoo / permanente make-up te vervagen voor een zogenaamde "cover up". De tatoeage kan in slechts enkele behandelingen zodanig vervaagd worden dat er daarna weer een nieuwe tattoo over heen gezet kan worden.

Tevens kunnen wij kleine littekens, pigmentvlekjes en acne behandelen.

Hoe werkt het...

De  Q-switched laser levert een snelle lichtpuls - in een miljardste  van een seconde - en met een zeer hoge energie. Deze pulsen worden geabsorbeerd  door de tatoeage, breken het pigment in deeltjes, klein genoeg voor verwijdering door het eigen lichaam.

Terwijl de pijngrens een individuele zaak is, tolereren de meeste mensen Q-switched tattoo behandeling goed, en beschrijven de sensatie alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. De meeste patiënten hebben geen verdoving nodig, maar plaatselijke verdoving is een optie voor gevoelige zones. Bij het bepalen van het aantal behandelingen, zal de behandelaar factoren zoals tatoeage-locatie, de leeftijd van de patiënt en het huidtype mee laten wegen. Hiervoor zal er eerst altijd een intake plaatsvinden alvorens de behandeling gestart wordt.

Resultaat na 1e behandeling..(Let op, dit kan bij een ieder anders zijn)  

 

Huidverjonging door middel van carbon laserbehandeling...-->

Huidveroudering ontstaat onder andere door het verlies aan collageen en vocht. De elasticiteit vermindert en rimpels kunnen zich vormen. Externe factoren die een rol spelen bij een versnelde huidveroudering zijn o.a. overmatig zonnen, stress, slechte eetgewoonten en luchtvervuiling.

De laserbehandeling behandelt kleine stukjes van de huid. De niet behandelde stukjes huid zetten het herstelmechanisme van de huid aan om nieuw collageen te vormen. De laser activeert de huid om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen te maken, zodat de huid zich weer kan verjongen. De elasticiteit van de huid neemt toe en de textuur verbetert. Het laserlicht kan als lichte prikjes worden ervaren. Gevoelige gebieden kunnen voor behandeld worden met een verdovende crème.

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne en littekentjes, schimmelnagels en het herstellen van een vette huid, De carbon laser werkt ook van binnenuit de huid; het stimuleert de huid waar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Een behandeling voor huidverjonging / huidverbetering geeft met een laser met carbon al na één keer resultaat. Het is een veilige en vrijwel pijnloze Yag carbon laser behandeling.